Reviews

Beoordelingen van onze klanten.
Om iedereen de gelegenheid te geven ons programma onafhankelijk te beoordelen maken we gebruik van Klantenvertellen.

Een paar voorbeelden

Op klantenvertellen.nl staan alle reviews, en we ontvangen ook graag uw oordeel. Hieronder een kleine selectie.

Een enorm gebruiksvriendelijk systeem wat eveneens lekker snel werkt. Duidelijke toelichtingen per onderdeel voor als je wat meer informatie of hulp nodig hebt, kom je er dan nog niet uit (wat haast onmogelijk is) dan is er altijd nog de helpdesk. Zeer tevreden met dit systeem en kan het iedereen aanraden.
10
DigiFactory Webworks
No-nonsense en betrouwbaar. Voor verschillende organisaties werk ik met LaPosta en elke keer werkt het weer uitstekend. Nieuwsbrieven in elkaar zetten werkt goed, resultaten bijhouden werkt goed en relaties managen werkt goed. Als kers op de taart: een privacy-plus omdat de servers in Nederland staan.
10
Daan
Geweldig mailing systeem met veel overzicht en gebruiksgemak. De paar specifieke vragen die we hadden zijn via de telefonische, Nederlandstalige helpdesk snel beantwoord! Kortom, een aanrader voor ieder bedrijf!
9
ADT
Inmiddels heb ik Laposta leren kennen als een zeer gebruiksvriendelijk programma met een snelle en uitstekende service. Bijkomstig voordeel is dat het een Nederlands bedrijf is en waarbij de servers in Nederland staan!
10
Rhenen
Ik heb in het weekend een vraag gesteld en kreeg in hetzelfde weekend een helder antwoord. En een dusdanig antwoord waarmee ik het probleem kon oplossen. TOP service. Trouwens, vanaf aanvang van ons abonnement bij Laposta alleen maar uitstekende ervaringen. Zoekt u nog een goede beheerder voor mailings. Aarzel niet, kies Laposta
10
Hannibal Reizen
Na al een hele goed ervaring met zelf een sjabloon maken, met hulp van een zeer behulpzame helpdesk nu een eerste test gedaan met verzending. En ik ben echt superenthousiast. Ook dat werkt weer super gebruikersvriendelijk met ook nog eens heel veel mogelijkheden. En dan zie je ook nog eens wat er allemaal met je nieuwsbrief is gebeurt: wordt hij gelezen, klikt iemand door, enz. De lezers kunnen zich ook zelf aan- en afmelden....... het is bijna te veel! Ben dus echt superenthousiast. Kan bijna niet wachten totdat mijn sjabloon hier intern is goedgekeurd en ik echt daadwerkelijk met Laposta kan gaan posten uh mailen. TOP mensen van Laposta!! Grote complimenten.
10
CMHF